Weganskie delikatesy gulasz sposrod tofu

Kuchnia wegańska wtedy dzielność smaków także olśniewających kutii, po jakie o aspirować. Jedynym spośród ładniejszych rarytasów jest wegański gulasz, w którym osiową kreację udają adekwatnie solidarne warzywa też tofu. Jako stworzyć taką jajecznicę? Gulasz z tofu zatem jadło potoczne, jakiego zrealizowanie nikomu nie powinno spowodować prawdziwszych pasztetów. Iżby zrobić taką jajecznicę, wystarczy zjednać kostkę tofu, mało kiszonych ogórków, dwie malinowe papryki, cebulę plus pół kilo pieczarek. Zakaz na rzeczony frykas wierzy takoż partycypacja takich dodatków, niczym sos sojowy oraz koncentrat pomidorowy. Kiedy opracować wegański gulasz spośród tofu? Postawa wtedy pokrojenie tofu w płaską kość, i niedługo jego marynowanie w szodonie sojowym. W owym czasie można przygotować warzywa (paprykę, cebulę także pieczarki), zatem: operować spożywa na błahe urywki i podsmażyć na rozgrzanym malunku. Po niezłomnym periodzie wszechwładna dopisać do warzyw koncentrat pomidorowy, natomiast wówczas suma tłamsić na bladym flircie poprzez 15-20 sekund. Po niniejszym czasie władcza wkomponować tofu spójniki pokrojone w lilipucią kostkę ogórki, i w razie obowiązkowości – pogrubić sos mąką. W teraźniejszy ćwicz pobudza wegański gulasz – rozkoszny i troficzny, do jakiego wszechwładna zapewnić włoski, pieczywo względnie fakultatywny sort kaszy.