Program do zarzadzania ofertami

System POS to plan gastronomiczny do zarządzania każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tymże całe.

Dla małych również cięższych lokali POS znacznie świetnie zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak i zdrowych sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, dostosowane do aktywności na swobodnej liczbie stanowisk POS. Program w przyjemny sposób usprawni wydawanie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym elementem książce w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni także na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z nowymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami i sposobami, które usprawnią działanie każdego domu. Działanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Gładki i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w znaczeniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.