Krajalnica 612pt

Krojenie serów płaci się być pytaniem banalnym, jednak doświadczenie ekspedientek w marketach z serami na wartość rodzi się mówić zupełnie co drugiego. Sery w relacje od rodzaju, mają różną konsystencję. Są sery twarde, do których pokrojenia trzeba wziąć nieco więcej siły, ale i sery bardzo elastyczne, wręcz łączące się do powierzchni noża, nawet jeżeli istnieje to nóż przeznaczony stricte do cięcia serów. Przez ostatnie, że powierzchnia noża brudzi się serem o lepkiej konsystencji, kolejne plastry jest jeszcze trudniej ukroić w postępowanie precyzyjny, bez uszkodzenia struktury sera.

Co w takim razie można poradzić osobom działającym w składach, które codziennie po często muszą kroić różne gatunki serów w cienkie plastry dla swoich użytkowników? Przede wszystkim, muszą brać dobrej krajalnicy. Krajalnica do sera ma-ga to efekt znacznie wysokiej klasy, przeznaczony do cięcia serów wszelkiego typie. Jest bardzo precyzyjne ostrze, które dobrze wrzyna się w ser i odkrawa z niego cieniutkie, delikatne plasterki, bez powodu na konsystencję tego sera. Świadczy to, że ta krajalnica posiada w niedalekim okresie pokroić większą sumę sera bez konieczności wycierania powierzchni ostrza co chwila plasterków. Stanowi wtedy niezwykle wartościowe wszędzie tam, gdzie zachodzi potrzeba krojenia dużych kwot serów różnych rodzajów w niedługim czasie, czyli szczególnie w składach. Coraz chętniej jednak przyjmujemy się na zakup krajalnicy do własnych domów, ponieważ przedstawia się, że bardzo chętnie odkładamy się wyręczać w pracach, jakie są konieczne, i które przygotowują nam sporo kłopotu.

Dziś, zamiast kupować ser na plasterki, możesz dostać własną krajalnicę do sera, i każdego dnia odkrajać tyle plastrów sera, ile nie chcesz z wszystkiego domu sera! To wysoka oszczędność energii a samego sera, gdyż ten umieszczany w perspektywie całego bloczku będzie zużywał się o wiele wolniej niż ser pokrojony w długie plasterki w sklepie.