Ekran dotykowy samsung j3

GASTRO POS jest programem, który idzie na mocną i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako wysoce powszechny plan na placu gastronomicznym zajmuje się dużym uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa działa w książki kelnerom i tym tymże ułatwia szkolenie nowych pracowników.

maszynka do pakowania próżniowegoMaszynka do pakowania próżniowego dwukomorowa - Tepro

Dzięki bardzo podatnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje eleganckich i czasochłonnych szkoleń, i bardzo przejrzysta metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z wielką ofertą funkcji, bardzo doskonale sprawdzi się w nie ale w średnim, pojedynczym lokalu, ale więcej w sieci gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji
Dzięki bardzo dużo funkcjom oraz modułom GASTRO POS jest niezmiernie podatnym systemem, jaki zyskamy na targu. W zależności od profilu lokalu, lub stanowi ostatnie bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najwygodniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo
Logowanie się naszych gości do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu rzeczy jak również owocu jaki generuje. W relacji od stanowiska, można także ustalić widok opcji tak, żeby stanowił on dostosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, pracodawca jest kontakt do całkowitych opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć;
dopasowanie ekranu do indywidualnych potrzeb;
kontrola rachunków i zamówień;
przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania;
obrazowa prezentacja sali;
rozliczenia kelnera w wszelkim momencie;
zapisywanie czasu pracy;
brak trudności w modyfikowaniu potraw;
współpraca z kuchnią;
sprawdzanie zamówień i rachunków;
elastyczne kształtowanie cen;
kontrola ustalanych rabatów;
współpraca z zespołami hotelowymi i urządzeniami do ćwiczeń specjalnych.