Ekran dotykowy do tabletu manta

GASTRO POS jest programem, który kupi na szybką i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako bardzo modny system na placu gastronomicznym bawi się wielkim znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa uczestniczy w pracy kelnerom również tymże tymże ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo podatnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje pięknych oraz długich szkoleń, oraz niezwykle łatwa forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, zintegrowana z daleką paletą funkcji, znacznie dobrze sprawdzi się w nie wyłącznie w ścisłym, pojedynczym lokalu, lecz ponadto w sieci gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcjiDzięki bardzo wielu pracom oraz modułom GASTRO POS stanowi wyjątkowo sprawnym systemem, jaki pozostaniemy na rynku. W relacje od profilu lokalu, czy istnieje toż bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najwygodniejsze dla Twoich potrzeb.

BezpieczeństwoLogowanie się naszych pracowników do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu rzeczy kiedy również sukcesu jaki tworzy. W współzależności od miejsca, można jeszcze ustalić widok opcji tak, aby stanowił on dobrany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, właściciel jest dojazd do wszystkich możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć;dopasowanie ekranu do swoich potrzeb;kontrola rachunków i zamówień;przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania;obrazowa prezentacja sali;rozliczenia kelnera w jakimkolwiek etapie;zapisywanie czasu pracy;brak trudności w modyfikowaniu potraw;współpraca z kuchnią;sprawdzanie zamówień i rachunków;elastyczne kształtowanie cen;kontrola ustalanych rabatów;współpraca z zespołami hotelowymi i urządzeniami do działań specjalnych.